Merken van Zorgeloosch

Samen kom je verder

Verschillende bedrijfsonderdelen met een eigen, bijzondere expertise werken aan het zorgenvrij maken van de klant; elk op eigen wijze. We toetsen bij elkaar nieuwe, bijzondere ideeën. De beste werken we samen uit. Zo blijven we steeds vernieuwen.

Zorgeloosch

Zorgeloosch is het episch centrum van onze organisatie. Hier komen alle bouwstenen van onze unieke dienstverlening samen. Of de klant nou advies nodig heeft bij iets leuks zoals de aankoop van een woning of hulp zoekt bij iets verdrietigs als een scheiding: met ruim 175 energieke specialisten begeleiden wij hem tijdens belangrijke levensfases van A tot Zorgeloosch. Altijd met een optimistische kijk op de toekomst.

Naar Zorgeloosch Scheiden Naar Zorgeloosch Hypotheken

2Divorce

2Divorce is de franchiseorganisatie van Zorgeloosch. De scheidingsbemiddelaars van 2Divorce helpen stellen met hun persoonlijke, betrokken benadering om hun scheiding goed te regelen.

De bemiddelaar zorgt ervoor dat ieders stem wordt gehoord in de scheiding. Ook die van de kinderen. Veelal werken de scheidingsbemiddelaars samen met de financieel adviseurs van Zorgeloosch, voor een prettige woonoplossing voor beiden.

Naar 2Divorce

Legal

Zorgeloosch begeleidt een scheiding van A tot Z. Incluis het gehele juridische traject. Om een scheiding te kunnen aanvragen bij de rechtbank heb je een advocaat nodig.

De belangrijkste taak van Zorgeloosch Legal is dan ook het begeleiden van de echtscheidingsprocedure bij de rechtbank.

Naar Legal

Community

Zorgeloosch bouwt een community met haar vertrouwde partners. Hoe verschillend we binnen de community ook zijn, we hebben één ding met elkaar gemeen: de drang om te innoveren om de dienstverlening aan de klant steeds beter en completer te maken.

Door goede ideeën te delen, expertises samen te voegen, helpen we elkaar te innoveren. Voor een dienstverlening op een hoger plan.

Naar Community

Wil je kennis maken met één van onze merken? Laat het ons weten!