"Denk in oplossingen"

Denk in oplossingen, niet in problemen.

Nick Klaasen Bos (26) werkt sinds augustus 2014 bij Zorgeloosch. Van stagiair naar bijbaan, van projectleider naar trainee, naar financieel echtscheidingsspecialist.

Kneepjes

Nick begon bij Zorgeloosch Junior (nu Bol & Boosch) als stagiair. Hij studeerde Financial Services Management. “Ik wilde graag meehelpen aan de opbouw van Zorgeloosch Junior. Tijdens mijn meewerkstage heb ik de kneepjes geleerd van het verzekeringsvak. Ook hielp ik mee in het callcenter voor hypotheken.”

Leerzaam!

Zijn stage werd een bijbaan. “Toen de verzekeringstak in 2015 werd verkocht, kreeg ik een project. Ik mocht voor een externe partij het callcenter oprichten. Leerzaam! Ik gaf leiding aan een team en implementeerde een werkwijze.” In juli 2016 startte hij in het callcenter van Zorgeloosch. Ook deed hij zijn afstudeerstage bij Bol & Boosch.

En nu? “Ik ben afgestudeerd. En meteen begonnen als trainee hypotheekadviseur!”

Hoezo niet mogelijk?

Haast niet te geloven, maar Nick had een werkkring vóór Zorgeloosch… Als hij vergelijkt, zegt hij: “Hier word je veel meer losgelaten. Je leert te denken in oplossingen, niet in problemen. Waar veel andere financieel adviseurs ervan uitgaan dat iets niet mogelijk is, bewijs je bij Zorgeloosch het tegendeel. ”

Ludiek

“Wat ik zo leuk vind aan Zorgeloosch is dat hard werken wordt beloond. Zo hadden we in juni het Zorgeloosch Feztival, voor medewerkers. Overal was aan gedacht. Van muziek en eten tot een rodeostier en massagestoel.” Over de introductie voor de trainees zegt Nick: “Al werk ik drie jaar bij Zorgeloosch, ze wisten me toch te verrassen. De ludieke acties die ze bedacht hadden om kennis te maken met de kernwaarden, waren fantastisch. Verder heb ik gezellige collega’s, met wie ik altijd kan sparren.”