Ervaren hypotheekadviseurs gezocht!

Om iedereen in Nederland een zorgenvrij leven te bieden met onze dienstverlening, zijn wij op zoek naar nieuwe, ervaren hypotheekadviseurs. Help jij ons Nederland roze te kleuren?

De vacature in een notendop

Als ervaren hypotheekadviseur bij Zorgeloosch adviseer je zowel bestaande als potentiële klanten. Je inventariseert hun wensen, kennis en financiële mogelijkheden. Met deze info geef je een advies en desgewenst start je de bemiddeling. Dit doe je bij de klant thuis of bij ons op kantoor (dit zijn er een hoop).

Leuk, maar hoe kom je aan die afspraken? Heel simpel, die plant het belteam voor je in. Je hebt dus altijd een gevulde agenda. Naast het belteam dat de afspraken inplant, word je ook administratief ondersteund door de binnendienst.

Onze dienstverlening

Naast hypotheken voor starters en doorstromers, hebben we ook een speciale dienstverlening voor mensen die gaan scheiden. Tijdens het scheidingstraject helpen we klanten afspraken te maken over de woning en helpen we beiden aan een nieuwe woonoplossing. Wat voor impact dat maakt? Bekijk het filmpje hieronder van onze klant Sarah Ros.

Wat vragen wij van een ervaren hypotheekadviseur?

  • Recente ervaring in de financiële dienstverlening als hypotheekadviseur.
  • De diploma’s: adviseur basis, adviseur hypothecair en adviseur vermogen. Inclusief de vereiste PE-punten.
  • Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Klantgerichtheid is dus zeker iets wat je moet bezitten.
  • 40 uur per week beschikbaar.
  • Communicatief vaardig en proactief.
  • Betrokken en passie voor je vak.
  • Ervaring met complexe (scheiding)dossiers is een pré.

Regio’s

Zie jij je na bovenstaande info al helemaal bij Zorgeloosch werken? Klik dan op de regio bij jou in de buurt om de vacature te bekijken en natuurlijk te solliciteren!

Staat er geen regio bij jou in de buurt bij? Maar weet je zeker dat we een gat in de lucht springen met jou aan boord? Doe dan een open sollicitatie. Kies op de contactpagina dan voor ‘Ik wil graag solliciteren’.