"Je hebt hier veel aan je vakkennis"

Vakkennis is waardevol

Ze was nog even bang dat haar diploma’s niet voldoende zouden zijn. En inderdaad moest Nadine aan de studie: “Belangrijk in ons vak!” Maar verder was de sollicitatie van Backofficemedewerker Nadine Groen (41) snel beklonken. Dat was in september 2015.

Nieuwe uitdaging

Terugkijkend zegt Nadine: “Na negen jaar bij ‘een kleine tussenpersoon’ in schadeverzekeringen en hypotheken was ik toe aan een nieuwe uitdaging.” Ze werd op haar wenken bediend.

Even schakelen

“In die twee jaar is er veel gebeurd bij Zorgeloosch. We groeien snel, en dat betekent steeds nieuwe collega’s erbij, een andere werkwijze….” Eerlijk zegt Nadine: “De snelheid waarmee we werken was wel even schakelen. Maar het hoort bij ons: we willen de klant snel en goed bedienen.”

Teamwork

“Onze afdeling is echt van het teamwork. Je hebt hier veel aan je vakkennis, we denken met elkaar mee. Elke dag is anders. Verder is het handig als je flexibel bent; soms is het improviseren. We blijven werken aan verbetering, ook in de organisatie en aan de systemen.”

Elements 2.0

Over het systeem waarmee Nadine dagelijks werkt, is ze enthousiast. “Elements 2.0 is helemaal toegesneden op de dienstverlening van Zorgeloosch: financiële dienstverlening in combinatie met scheidingsbemiddeling.  Voor ons (Backoffice) is het een geweldige leidraad. Dat merk ik ook bij de nieuwe collega’s die ik begeleid: die pikken het zo op.”

Leukst

Wat Nadine het leukst vindt aan haar werk bij Zorgeloosch? “Ja, jeetje, moeilijk te zeggen! De collega’s, de sfeer… het werk zelf! Maar ook de vrijmi-borrel.  En ik woon in Bergen, ik kan op de fiets naar mijn werk,” lacht ze. “Na de bootcamp op maandag en donderdag ben ik zó thuis. Heerlijk.”