Historie van Zorgeloosch

2005: de zolderkamer van Sander

Hoe het begon…
In de lente van 2005 besluit Sander de Loo, een eigenzinnige en onconventionele adviseur uit Venray, dat financieel advies ècht beter kan.

Hij richtte ‘Sanders Hypotheken’ op. Vanaf een zolderkamer in Oterleek (NH), bezoekt hij zijn eerste klanten.

2006: Eerste successen

Sanders unieke klantgerichtheid en vindingrijkheid blijven niet onopgemerkt. Klanten vertellen hun positieve ervaring in rap tempo door en in 2006 sluiten de eerste medewerkers zich aan bij het vernieuwende ‘Zorgeloosch’.

Eerst komen er vestigingen in Stompetoren en Venlo. Vervolgens openen ook Leiden, Amersfoort en Hoogeveen de deuren.

2011 - 2015 Groei!

Waardering alom! Vijf jaar achtereen wordt Zorgeloosch door Independer uitgeroepen tot beste hypotheekkantoor in de regio. In 2015 sleept Zorgeloosch als snelle groeier een FD Gazellen in de wacht.

Steeds meer klanten in een complexe levensfase, een scheiding, weten Zorgeloosch te vinden. In 2014 wordt 2Divorce, franchiseketen van scheidingsbemiddelaars, onderdeel van Zorgeloosch. In één klap heeft Zorgeloosch met 40 kantoren een landelijke dekking. Meer klanten worden nog beter geholpen dankzij 'Zorgeloosch Scheiden': de combinatie van scheidingsbemiddeling en financieel advies.

In 2014 wordt Bol & Boosch opgericht. Deze eigentijdse onderneming ontwikkelt onder andere innovatieve concepten voor financieel dienstverleners.

2016: eerste Zorgeloosche Dagen

De missie van Zorgeloosch: 'Iedereen een Zorgenvrij leven' geldt voor iedereen. Zeker ook voor kinderen. De eerste Zorgeloosche Dagen zijn een groot succes. Hier beleven kinderen een zorgeloos weekend waarin plezier maken voorop staat. Ook is er aandacht voor de persoonlijke situatie van het kind. Onder begeleiding van experts praten kinderen met lotgenoten en gaan ze aan de slag met de verwerking van hun scheiding.
Samen impact maken!

Nu, anno 2018, werken we met 200 collega's aan meer positieve impact in de maatschappij. Samen dragen we bij aan balans en geluk in het leven van mensen. En zijn we er voor onze klanten in belangrijke levensfases.

Dit kunnen we niet alleen. Daarom werken we nauw samen met onze partners:
- onder meer ING en Rabobank.
- En Zorg van de Zaak, voor aanvullende zorg vóór, tijdens en na het traject.

Ook Zorgelooscher worden? We maken graag kennis met je! Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op!

Wil je meer weten over hoe we werken?