Van ABN naar Zorgeloosch

Ik heb ruim zeven jaar gewerkt bij de ABN Amro in verschillende functies. Nu werk ik bijna een jaar bij Zorgeloosch in de functie van hypotheekadviseur. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en ik kan echt mijn creativiteit kwijt in deze functie. Het is gaaf om met vindingrijkheid te zorgen dat klanten juist net wel die hypotheek kunnen krijgen. Bij de bank was ik gewend om alleen te toetsen binnen het beleid van die bank, terwijl ik nu veel mee vrijheid heb om klanten van goed advies te voorzien.

Het mooiste vind ik dat mijn creativiteit op de proef wordt gesteld

 

Overgang bank naar intermediair

De overgang van bank naar intermediair is wat ik ervan had verwacht. Dus meer creativiteit en uitdaging. Zeker als ik binnenkort aan de slag ga als financieel echtscheidingsadviseur. Dat is de echte uitdaging met een nog groter speelveld dat je kunt bestrijken. Ik kijk er naar uit!

Stel mij een vraag via mijn LinkedInprofiel

Bekijk onze hypotheekadviesvacatures