In de pers

Drie keer per week naar de kapper, ook na de scheiding

NRC - 24 februari 2020

Sinds dit jaar zijn de nieuwe regels ingegaan over partneralimentatie. Onze mediator Chris van Diest vertelt hoe dat bij hem aan tafel ging rond deze gewijzigde regels.

Siebren dolgelukkig met Jiska, die goed bevriend is met zijn ex

De Telegraaf - 13 februari 2020

Scheidingsbemiddelaar Siebren boon vertelt hoe het is om te scheiden, een samengesteld gezin te vormen en hoe ex-partner en partner ook met elkaar om kunnen gaan.

Samen uit samen thuis

Quest - 28 juni 2019

Het aantal scheidingen neemt na de zomervakantie flink toe. Onze mediator in Haarlem e.o. Chris van Diest legt uit hoe dit komt.

De oprichting van Zorgeloosch

New business Radio - 09 mei 2019

Sander de Loo, eigenaar en oprichter van Zorgeloosch, vertelt over de oprichting van Zorgeloosch. Hoe is het bedrijf ontwikkelt en welke welke hordes kwamen er op het pad?

"Hoe kan ik na de scheiding ons huis in bezit houden?"

Margriet - 14 maart 2019

Jolanda (42) vraagt in de Margriet (7-14 feb 2019): "mijn man en ik gaan scheiden. ik wil met de kinderen in ons huis blijven, maar is dat wel financieel haalbaar?" Amber Drog, scheidingsbemiddelaar bij Zorgeloosch Scheiden geeft het antwoord.

‘Heerlijk om gewoon samen thuis te zijn’

NRC - 14 maart 2019

In Spitsuur van NRC vertellen stellen en singles hoe zij werk en privé combineren. Deze keer was onze scheidingsbemiddelaar Marielle aan de beurt en vertelt hoe zij een drukke baan met onregelmatige tijden combineert met haar gezin.

Op straat na je scheiding: 'Soms slapen mensen stiekem op kantoor'

RTL Nieuws - 14 maart 2019

Onze marketingmanager Maxim van Oostrum mocht zijn zegje doen voor RTL Nieuws in een artikel over woningnood en scheidingen. Daar blijkt namelijk nogal wat om te doen. Het is niet makkelijk om zomaar eventjes woonruimte te vinden als de situatie thuis door een (dreigende) scheiding onhoudbaar is.

Met het peloton uit fietsen win je niet.

MKB Brandstof - 19 september 2018

CEO Sander de Loo spreekt met Kees de Jong over de snelle groei van Zorgeloosch en welke hobbels hij op zijn ondernemersland is tegengekomen. Voor het platform ‘Groeifactor’ van MKB Brandstof.

Groeiend Zorgeloosch in De Ondernemer

De Ondernemer - 14 mei 2018

Zorgeloosch, hoe is het gestart en hoe zijn we gekomen waar we nu zijn? Eigenaar van Zorgeloosch, Sander de Loo, legt het uit.

Column in VVPmagazine: 'Adviseur: financiële fitcoach bij scheiding'

- 20 maart 2018

VVP is een gerenommeerd vakblad en online platform voor financieel adviseurs. Sander, CEO van Zorgeloosch, werd gevraagd een column te schrijven voor de terugkerende rubriek 'AdVISIE'. Uiteraard ging dat over de relatie tussen scheiden en vindingrijk financieel advies.

Zorgeloosch in Uitstel Van Executie

RTL4 - 25 januari 2018

Voor deze aflevering van het programma van Martijn Krabbé werden wij gevraagd om advies te geven over de zaak van Perry, die vanwege een lastige scheiding financieel in de problemen kwam, wat een enorm effect heeft op zijn welzijn en gezondheid.

Groei van Zorgeloosch uitgelicht door platform NLgroeit

NLgroeit - 06 januari 2018

NLgroeit is een platform voor groeiondernemers. Het koppelt ondernemers met meer dan 1 miljoen omzet aan ondernemers die al een stap verder zijn. CEO Sander de Loo werd gevraagd naar zijn 'groeiverhaal' als mentor van het platform.

100 bomen – 100 dromen: een zorgeloosche kerst voor 70.000 kinderen

Hart van Nederland, AD.nl, Alkmaar Centraal, NHN.nl - 31 december 2017

Als er één feest is dat je viert met familie of mensen die dicht bij je staan, dan is het wel kerst. Juist die momenten, tijdens die laatste dagen van het jaar, zijn voor 70.000 kinderen dit jaar extra confronterend. Daar besloten we wat aan te doen!

Zorgeloosch ontwikkelt in samenwerking tool voor online rentemiddeling

- 01 november 2017

Rentemiddelingsdesk is een online applicatie ontwikkeld door tech start-up Bol & Boosch en datascience bedrijf Foove. De tool maakt het proces rond rentemiddeling transparant en inzichtelijk voor de consument.

Zorgeloosch derde keer op rij Gazelle

FD - 17 oktober 2017

Zorgeloosch is voor de derde keer op rij genomineerd voor een FD Gazellen Award en behoort wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.


SBS 6 uitzending Business +

SBS 6 - 24 augustus 2017

Business+ is een zakelijk tv-programma dat een kijkje neemt in de keuken van ondernemend Nederland! Ze gaan op zoek naar inspirerende ondernemersverhalen.

Zorgeloosch in FD Gazellen top 100

AMweb - 24 augustus 2017

In de FD Gazellen top 100 staan 3 bedrijven uit de financiële dienstverlening, Zorgeloosch is er daar één van.

Zorgeloosch haalt bijna 7 ton binnen in 3 uur via Collin Crowdfund

AM web, VVP en BNR Nieuwsradio - 24 augustus 2017

Om Zorgeloosch verder uit te breiden, deed Zorgeloosch een beroep op investeerders via Collin Crowdfund. Binnen 3 uur werd de lening volgeschreven.

Zorgeloosch bij Altijd Jong

Altijd Jong - 24 augustus 2017

In Altijd Jong wordt een kijkje gegeven bij Zorgeloosch

Meer zzp'ers een hypotheek met NHG

NHG - 21 augustus 2017

Zzp'ers komen al na één jaar zelfstandigheid in aanmerking voor een NHG hypotheek. Aan het woord komen Frederiek Busweiler (Manager Beleid bij het WEW), Marcel Sippekamp (Productmanager Acceptatie bij het WEW) en Robert Kant (Hypotheekadviseur bij Zorgeloosch).

Scheiden, het komt in de beste families voor

Financieele dagblad - 23 juni 2017

Financieel is scheiden een ingrijpende zaak. Ook zijn er allerlei  juridische en fiscale aspecten. Om over de emotionele kanten maar te zwijgen. 

Scheiden? De bank loodst u er graag doorheen

De Volkskrant - 07 mei 2017

Wat is de rol van de hypotheekverstrekker bij scheiding? Mensen kloppen immers snel aan bij hun bank met vragen over de verdeling van de woning en financiële producten. Zorgeloosch werd gevraagd de unieke samenwerking met ING toe te lichten op het gebied van scheiden en financiën.

Banken duiken op scheidingsmarkt

Financieel Dagblad en BNR Nieuwsradio - 20 april 2017

Het aantal scheidingen neemt toe; de banken zien dit inmiddels als groeisector, zo blijkt uit een rondgang van het FD langs Nederlandse banken.

Onze droom is om met Zorgeloosch Scheiden een begrip te worden in Nederland

Financieele Dagblad - 24 november 2016

Gazellen Top 100 2016

Zorgeloosch: de adviseur als Kameleon

AM:special - 01 november 2016

Hier vind je informatie over ons bedrijf