100 bomen - 100 dromen
Wie wens jij een Zorgeloosche kerst?


100 bomen – 100 dromen

Als er één feest is dat je viert met familie of mensen die dicht bij je staan, dan is het wel kerst. Terugkijkend op wat er allemaal dat jaar gebeurd is, voorzichtig de blik op het nieuwe jaar en misschien mooie plannen. Donkere avonden, lampjes in de boom, de geur van haardvuur op straat. De afsluiting van een jaar, genieten van lekker eten en gewoon ‘gezellig samen zijn’.

Juist die momenten, tijdens die laatste dagen van het jaar,  kunnen ook extra confronterend zijn. Bijvoorbeeld voor de 70.000 kinderen die dit jaar voor het eerst kerst niet met papa en mama samen vieren. We kennen ze en weten hoe lastig het soms kan zijn tijdens deze dagen. Voor die gezinnen willen wij wat betekenen. ‘Geven’ hoort ook bij kerst, en geven doen we graag.

Even wat extra positieve energie om het jaar mee af te sluiten en het nieuwe jaar mee te beginnen. 100 kerstbomen geven we weg, of beter gezegd: we laten ze weggeven. Door jouw vrienden of familie. Zij laten weten dat ze aan je denken. Zij kennen je natuurlijk het beste. Jij kunt op jouw beurt jouw wens voor 2019 kenbaar maken aan ons en misschien dat we je in het nieuwe jaar een handje helpen om je wens te realiseren…

We wensen iedereen een Zorgeloosch kerstfeest en alvast een gelukkig nieuw jaar!

Team Zorgeloosch

 

Hoe werkt het?

 Ga naar onze Facebook pagina en tag iemand die een Zorgeloosche kerst verdient.

 

In de weken voor kerst geven we 100 kerstbomen weg. Onder de mensen die getagd zijn verloten we de bomen.

 

We vragen de winnaars om ons een persoonlijk Facebook berichtje te sturen met hun adres. Zij krijgen hun echte Nordmann kerstboom thuis geleverd.

 

Versieren maar! Een kale boom is natuurlijk niet gezellig. Daarom krijgen de winnaars niet alleen een kerstboom, maar ook ballen, versieringen, een standaard en een piek!

 

Natuurlijk vinden wij het super om jullie kerstboom te zien, versierd en wel. Maar we zouden het ook erg tof vinden als jullie je kerstwens voor 2019 met ons zouden delen. En misschien dat we je in het nieuwe jaar een handje helpen om je wens te realiseren… Hoe je dit doet? Heel simpel. Je krijgt van ons een persoonlijk kaartje waar je jouw kerstwens voor 2019 op kunt schrijven. Maak een foto van je kerstwens die in de boom hangt en plaats deze op onze Facebook pagina.

 

Download de actievoorwaarden van de campagne

Meer informatie over deze campagne? Schakel even met Maxim van Oostrum, afdeling marketing communicatie, via het emailadres maxim.vanoostrum@zorgelooschgroep.nl of via het telefoonnummer 088-1661506