"Je vindt altijd wel iemand om mee te sparren."

Sparren bij Zorgeloosch

Henny Bos (54) begon zes jaar geleden als scheidingsbemiddelaar bij 2Divorce. Twee jaar later werd franchiseorganisatie 2Divorce overgenomen door Zorgeloosch. “Zorgeloosch kwam naar mij.”

Van groothandel in meubelen tot bemiddeling

Henny heeft een gevarieerd arbeidsverleden. Zo bezat hij jarenlang een groothandel in meubelen. En nu is hij dus scheidingbemiddelaar. Een bijzondere overstap die Henny als volgt motiveert. “Ik wil mensen kunnen helpen, echt iets voor hen toevoegen. Praktisch en menselijk. Die combinatie maakt bemiddelen voor mij een vak waarin ik het verschil kan maken.”

Verandering

Nadat Zorgeloosch 2Divorce had overgenomen is er wel één en ander veranderd. “We hadden voor de overname meer individuele vrijheid. Erna kregen we ook veel terug.” Henny somt op: “Een opleidingsinstituut, de Backoffice, een goede afdeling Legal, meer structuur, meer ondersteuning, marketing en de waarborg van leads. Vooral met de marketinginspanningen ben ik blij. Het blijft toch moeilijk om dit zelf te doen.”

Hoogeveen

“Sinds 2016 hebben we een Zorgeloosch-kantoor in Hoogeveen. Aangezien ik in Noord Nederland werk is dat fijn. De samenwerking met het team in Hoogeveen – financieel adviseurs en Backoffice – loopt perfect. Als ik het even niet zeker weet? Ik kan altijd wel iemand vinden om mee te sparren.”