"Ik voel me thuis."

Iedereen is hier gelijk en dat straalt het hele bedrijf uit.

Marcel Biemolt (34) werkte jaren in de detachering, maar vond het tijd voor een vaste werkplek. Toen kwam Zorgeloosch om de hoek kijken. Nu werkt hij op de Backoffice van Zorgeloosch-Hoogeveen.

Vaste werkplek

Marcel werd benaderd door Sander de Loo (eigenaar Zorgeloosch). “Zorgeloosch kende ik vanuit een van mijn vorige opdrachten van naam, verder niet. Onder het mom van ‘praten kan altijd’ ben ik het gesprek aangegaan; ik was meteen aangenaam verrast. Iedereen is hier gelijk en dat straalt het hele bedrijf uit. Na het eerste gesprek was het al beklonken. Ik wilde graag bij Zorgeloosch werken.”

Drive

“Wat mij het meest heeft verrast,” zegt Marcel, “is ieders drive om van Zorgeloosch een groot ‘merk’ te maken en hoe we met elkaar omgaan. Op welke afdeling je ook werkzaam bent, als je een idee hebt dat het bedrijf ten goede komt, wordt hier direct gehandeld. Je wordt serieus genomen.” Dit was in zijn vorige werk anders. “Als interim professional was ik een passant. De opdrachten waren voor bepaalde tijd en zo werd ik vaak ook gezien. Bij Zorgeloosch ben je echt een onderdeel van de organisatie.”

Mooiste

“De diversiteit op de Backoffice vind ik het leukste aan het werken bij Zorgeloosch. Ik werk met meerdere adviseurs en bemiddelaars, om samen voor elkaar te krijgen wat we beogen. Hiermee de klanten goed te kunnen helpen, is het mooiste wat er is. Zeker als diezelfde klant bij meerdere andere financieel adviseurs of banken te horen kreeg dat er niets mogelijk zou zijn.”

Thuis

Marcel besluit: “In Hoogeveen ben ik in een fijn team terecht gekomen. We vullen elkaar aan en springen voor elkaar in waar nodig. We doen het samen. Binnen ons eigen kantoor, maar ook met de anderen, om onze werkzaamheden nog efficiënter te maken. Zo maken we van Zorgeloosch het bedrijf dat we voor ogen hebben.”