Met 10 man vertrokken, met 175 man terug in Alkmaar

Met 10 man vertrokken, met 175 man terug in Alkmaar

Lokale pers - 19 juni 2017

Scheidingsbemiddelaar Zorgeloosch groeit!

Na vier jaar afwezigheid, is Scheidingsbemiddelaar Zorgeloosch terug in Alkmaar. Op 16 juni verhuisde het bedrijf vanuit Stompetoren naar de Rogier van der Weydestraat 4.

In 2012 groeide het toen zeven jaar jonge bedrijf uit zijn jasje in de Alkmaarse Lindenlaan. Eigenaar Sander de Loo had grote ambities; hij liet een kantoorpand bouwen in het landelijke Stompetoren. Met tien man was de verhuizing zeer te overzien. Wel was het pand, met twee verdiepingen, nog erg ruim.

175 specialisten

Inmiddels behoort Zorgeloosch tot de 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland! Tijd om weer te verhuizen. Met in totaal 175 specialisten – vijftig ervan werken nu in Alkmaar - zorgt Zorgeloosch voor een landelijke dekking, met een unieke dienst en missie.

We willen het verschil maken

Iedereen een Zorgenvrij leven! “Vanuit deze missie begeleiden we mensen van een life-event naar een life-changing event,” aldus Sander. “Of je nou advies nodig hebt bij iets moois als een nieuwe woning, of je zoekt hulp bij iets complex als een scheiding: we bedenken voor iedere uitdaging een persoonlijke en vindingrijke oplossing. Ons uitgangspunt is altijd een goede, nieuwe start. En bij een scheiding: een prettige woonoplossing voor beiden.”­­

Voor de redactie

We zijn bijzonder trots op onze vernieuwde en inspirerende werkomgeving. Je bent dan ook van harte welkom voor een lekker bakkie!

Neem voor meer informatie contact op met Els Witte:

els.witte@zorgelooschgroep.nl

088 1661 500