Landelijk partnership Zorgeloosch en banken: Voor maatwerk bij scheiding

Landelijk partnership Zorgeloosch en banken: Voor maatwerk bij scheiding

Kop of Munt - 21 april 2017

De banken  willen anno 2017 dichter bij de klant staan. Ook als een stel bij hen aanklopt vanwege een scheiding. Daarom werken zij in toenemende mate samen met scheidingsspecialist Zorgeloosch. Naar aanleiding van een artikel in het FD van 20 april, gaf eigenaar Sander de Loo de volgende dag een toelichting bij NOS.nl en BNR: “Met onze unieke formule op het gebied van scheidingsbemiddeling dragen we bij aan een excellente klanttevredenheid.”

Trend

De economie trekt aan; “mensen kunnen zich veroorloven weer te scheiden,” stelt de BNR-journalist. Bijvoorbeeld omdat hun huis niet langer onder water staat. “Als landelijk werkende organisatie zien wij die trend ook,” zegt Sander.

Maatwerk

Banken en Zorgeloosch vullen elkaar perfect aan bij de dienstverlening die steeds meer mensen nodig hebben. De banken hebben een zorgplicht en streven daarbij naar klanttevredenheid. Het maatwerk dat bij een scheiding komt kijken, hoort echter bij een specialist. Die zij vinden in Zorgeloosch.

Landelijk partnership

Sander legt uit: ”Als scheiding de aanleiding is, gaan bij financiële gesprekken emotionele en financiële aspecten hand in hand. Bij ons gaat dat goed. Maar daar gaat wel veel aan vooraf! Onder meer een gang langs veertien verschillende loketten. Banken zien dat ook. Daarom hebben we een landelijk partnership met banken, waaronder ING. We houden de klant goed vast en begeleiden hem. Met onze kennis over scheiding en financiën komen we tot een convenant dat een goede basis is voor de toekomst van beiden. En gegarandeerd uitvoerbaar!”

Contactinformatie Zorgeloosch

https://zorgeloosch.nl/

Neem voor meer informatie contact op met Els Witte:

els.witte@zorgelooschgroep.nl
088 1661 500