Zorgeloosch in top 5000 snelle groeiers Europa

- 06 maart 2018

Zorgeloosch neemt plek 2151 in op de ranglijst van  de 5000 snelst groeiende bedrijven in Europa. Dat heeft het gezaghebbende Amerikaanse ondernemersplatform Inc. bekend gemaakt op basis van eigen onderzoek. Daarmee staat het voor snel groeiende Nederlandse bedrijven als Cool Blue en Young Capital.

Snelle groei Zorgeloosch

De uitverkiezing is gebaseerd op de omzetcijfers van 3 jaar. Zorgeloosch maakt al enkele jaren een ontzettend snelle groei door. In eigen land was Zorgeloosch al drie opeenvolgende jaren een ‘Gazelle’, een nominatie in het leven geroepen door het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2017 was Zorgeloosch één van de drie financiële dienstverleners binnen de top 100 van snelst groeiende bedrijven. Na payment service provider Adyen, op plek 608, is Zorgeloosch het enige Nederlandse bedrijf binnen de branche financial services.

Over Inc.

Inc. is een gezaghebbend Amerikaans ondernemersplatform. Ze brengen al dertig jaar een gelijknamig magazine uit voor (startende) ondernemers. Sinds 1982  publiceren ze een lijst van de 500 snelst groeiende Amerikaanse bedrijven, later uitgebreid naar de top 5000 van Amerika en sinds vier jaar ook de top 5000 van Europa.

De gehele lijst is hier in te zien.