Koester herinneringen, geniet van kleine dingen en ga voor jouw wensdroom!

Wie tag je?

Als er één feest is dat je viert met familie of mensen die dicht bij je staan, dan is het wel kerst. Dat weemoedige gevoel. Terugkijkend op wat er allemaal dat jaar gebeurd is, voorzichtig de blik op het nieuwe jaar en misschien mooie plannen. Donkere avonden, lampjes in de boom, de geur van haardvuur op straat. De afsluiting van een jaar, genieten van lekker eten en gewoon ‘gezellig samen zijn’.
Juist die momenten, tijdens die laatste dagen van het jaar, kunnen ook extra confronterend zijn. Bijvoorbeeld voor de 70.000 kinderen die dit jaar voor het eerst kerst niet met papa en mama samen vieren. We kennen ze en weten hoe lastig het soms kan zijn tijdens deze dagen. Voor die gezinnen willen wij wat betekenen. ‘Geven’ hoort ook bij kerst, en geven doen we graag.
Even wat extra positieve energie om het jaar mee af te sluiten en het nieuwe jaar mee te beginnen. Daarom geven we kerstbomen weg, of beter gezegd: we laten ze weggeven. Door jouw vrienden of familie. Dus, wie vind jij dat een mooie kerst verdient inclusief kerstboom?

Winnaars? Wie dan en hoeveel?

Er is niet 1 winnaar, niet 2 winnaars, maar 100! En wie kans maken op een kerstboom, bepalen jullie.

Levering boom

De winnaars krijgen een boom thuisbezorgd. Een echte boom van 1.40 meter. Wie wil dat nu niet?

Versieren die boom!

Een kale boom is natuurlijk niet gezellig. Daarom krijgen de winnaars niet alleen een kerstboom, maar ook ballen, versieringen en een piek!

Flits en upload

Natuurlijk vinden wij het super om jullie kerstboom te zien, versiert en wel. Maar we zouden het ook erg tof vinden als jullie je kerstwens voor 2018 met ons zouden delen. En misschien dat we je in het nieuwe jaar een handje helpen om je wens te realiseren… Hoe je dit doet? Heel simpel. Maak een foto van je kerstwens en plaats deze op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/wenskerstboom/.