Wensenactie

Als er één feest is dat je viert met familie of mensen die dicht bij je staan, dan is het wel kerst. Terugkijkend op wat er allemaal dat jaar gebeurd is, voorzichtig de blik op het nieuwe jaar en misschien mooie plannen. Donkere avonden, lampjes in de boom, de geur van haardvuur op straat. De afsluiting van een jaar, genieten van lekker eten en gewoon ‘gezellig samen zijn’.

Juist die momenten, tijdens die laatste dagen van het jaar,  kunnen ook extra confronterend zijn. Bijvoorbeeld voor de 70.000 kinderen die kerst voor het eerst niet met papa en mama samen vieren. We kennen ze en weten hoe lastig het soms kan zijn tijdens deze dagen. Voor die gezinnen willen wij wat betekenen. ‘Geven’ hoort ook bij kerst, en geven doen we graag. Even wat extra positieve energie om het jaar mee af te sluiten en het nieuwe jaar mee te beginnen.

Daarom zijn we in december 2017 gestart met de actie 100 bomen – 100 dromen. We gaven 100 kerstbomen weg, of beter gezegd: we lieten ze weggeven. Vrienden, familie en kennissen konden via onze actie elkaar nomineren met als boodschap: jullie verdienen deze kerst wat extra energie en positiviteit! Op hun beurt konden zij op de meegeleverde wenskaart hun wens voor 2018 opschrijven en naar ons opsturen. Dit jaar gaan we een aantal mooie wensen realiseren.

Impact

Wensenactie