Zorgeloosch de wereld rond

Zeilend de wereld rond

Hoe het begon

In 2009 ontmoette Sander de Loo, eigenaar van Zorgeloosch, een stel dat hun hypotheek wilde verlengen. Understatement: iets waar hij ervaring mee had. Sander zag mogelijkheden voor een lagere rente en nam meteen de verzekeringen onder de loep. Ook die konden voordeliger en passender.

Noodlot

Toen sloeg het noodlot toe. In 2010 overleed de echtgenote en bleef de man alleen achter. Of dat nog niet erg genoeg was, deed de levensverzekering moeilijk over het uitkeren van het verzekerde bedrag. Gelukkig kon Sander iets voor hem betekenen door het probleem van de levensverzekering op te lossen.

Ter ere van

En gelukkig kon de achtergebleven echtgenoot na verloop van tijd weer plannen maken. Wat voor plannen? Hij kocht een zeiljacht (dat Sander verzekerde!).  Hij noemde het naar zijn overleden vrouw, om haar te eren. Ook kwam er een nieuw, speciaal maatje in zijn leven. Nieuwe tegenslagen op het gebied van gezondheid dienden zich aan, maar samen stond dit stel sterk. Ze maken nu een droom waar:  zeilend gaan ze de wereld rond.

Steuntje in de rug

Zorgeloosch heeft veel respect voor de veerkracht van dit sympathieke koppel, en wilde graag opnieuw iets voor ze betekenen. Een Zorgenvrij leven: dat is wat we hen, en de hele wereld toewensen. Dus gaven we ‘onze’ zeilers wat extra’s mee. Waar zij aanmeren en mensen treffen die een steuntje in de rug nodig hebben, daar kunnen ze iets goeds brengen. En wij? We genieten op afstand mee.

 

Iedereen een Zorgenvrij leven.